Avdelningschef/projektledare Styr och regler till Vesam AB i Katrineholm

Som Avdelningschef/projektledare får du med stor frihet och eget ansvar driva samt utveckla projekt tillsammans med programmerare och styrelektriker som ingår i avdelningen. I din roll tar du ett helhetsgrepp och blir ytterst ansvarig för driften av den operativa verksamheten och utveckling av den, du deltar även i arbetet försäljning, ansvarar för produktion samt ekonomi- och resultatuppföljning. 

Du kommer vara delaktig och drivande i våra affärer och affärsutveckling av de system vi levererar till befintlig och nya kunder. Vi erbjuder heltäckande kunskap inom installation och service för funktionskritiska installationer inom ventilation, kyla, automation och programmering för att ge våra kunder mervärde och konkurrenskraft. Då rollen innebär bredd i arbetsuppgifter av både strategisk och operativ karaktär kräver rollen en prestigelöshet och en affärsmässig och driven inställning. I rollen utgår du från vår verksamhet i Katrineholm.

I rollen krävs eller är meriterande

  • Kunna fastighetsautomation och dess funktioner är ett krav.
  • Kunskaper inom fastighetsteknik som ventilation, rör, el och larm är meriterande.
  • Kunskap inom något styrsystem är meriterande, tex Regin, Saia, Beckhoff, scadasystem eller liknande system. Även kunskaper i Webport är meriterande.
  • Projektledningserfarenhet är meriterande.

Din bakgrund kan vara

  • Projektledare inom styr, VVS eller el
  • Systemtekniker automation
  • Erfaren styrelektriker 
  • VVS-ingenjör
  • El-ingenjör
  • Flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

Det är en fördel om du trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter, och du får gärna motiveras av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i vårt team. 

Ansökan


Tycker du att det låter som ett passande jobb för dig eller har någon fråga kontakta Pär Hellman 070 265 07 74 eller på mail par.hellman@vesam.se. Annars skicka en kort beskrivning av dina erfarenheter med din ansökan via mail till info@vesam.se.

Sista ansökningsdag: 2023-01-07. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

VESAM
Vesam AB
‍556111-0080

Kungsgatan 10,
641 30, Katrineholm

0150-48 73 00
info@vesam.se

www.vesam.se
www.vesamgroupautomation.se
ELSERVICE
Elservice i Hallsberg AB
556352-2803

Kajsabacksvägen 7,
694 23, Hallsberg

0582-16570
info@elservice.se

www.elservice.se
EBES
Ebes Ventilation i Västerås AB
‍556729-0746

Gustavsviksgatan 8,
721 32, Västerås

021-12 05 00
info@ebes.se

www.ebes.se
www.vesamgroupautomation.se