Servicetekniker till Vesam AB i Katrineholm

Vi söker nu en strukturerad och ambitiös person med stort ordningssinne till tjänsten som servicetekniker. Du ansvarar för att utföra tillsyn och skötsel av anläggningar, optimera tekniska installationer och utrustningar i byggnader samt hantera felanmälda ärenden. Du svarar även för underhållsplanering, samt arbetar med ständiga förbättringar inom, driftsäkerhet, underhållsekonomi och miljö. Allt enligt fastighetsägarens krav och hyresgästens förväntningar. Energioptimering har aldrig varit viktigare än det är nu, så tjänsterna är mycket efterfrågade. Det är viktigt att du är serviceinriktad, tycker om kundkontakt, är engagerad och kan jobba både självständigt och i grupp med andra montörer.

I rollen ingår även

 • Utifrån ritningar, beskrivningar eller anvisningar kontrollera /installera/ reparera/ underhålla olika typer av ventilationssystem, värmepumpar även diverse felsökning kan uppkomma
 • Skriva egenkontroller, avvikelser och rapporter
 • Utföra luftinjusteringar
 • Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder

Din bakgrund

 • Vi söker dig med fler års erfarenhet som serviceelektriker och gärna erfarenhet av drifttekniskt arbete i fastigheter.
 • Har du dessutom kunskap inom automation, ventilation, övervakningssystem, styr- och reglerteknik, arbetat med ritningar och teknisk dokumentation är det meriterande.
 • Du har relevant utbildning på gymnasie- eller KY-nivå. 
 • Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
 • Kunskap i ritningsläsning
 • Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad med en positiv framtoning.
 • B-körkort

Det är en fördel om du trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter, och du får gärna motiveras av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i vårt team. 

Ansökan


Tycker du att det låter som ett passande jobb för dig eller har någon fråga kontakta Pär Hellman 070 265 07 74 eller på mail par.hellman@vesam.se. Annars skicka en kort beskrivning av dina erfarenheter med din ansökan via mail till info@vesam.se.

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

VESAM
Vesam AB
‍556111-0080

Kungsgatan 10,
641 30, Katrineholm

0150-48 73 00
info@vesam.se

www.vesam.se
www.vesamgroupautomation.se
ELSERVICE
Elservice i Hallsberg AB
556352-2803

Kajsabacksvägen 7,
694 23, Hallsberg

0582-16570
info@elservice.se

www.elservice.se
EBES
Ebes Ventilation i Västerås AB
‍556729-0746

Gustavsviksgatan 8,
721 32, Västerås

021-12 05 00
info@ebes.se

www.ebes.se
www.vesamgroupautomation.se