VD med passion för affärsutveckling

Om Tjänsten

Som VD/platschef får du med stor frihet och eget ansvar driva och utveckla ett redan framgångsrikt och etablerat företag och den resa verksamheten står inför. I din roll tar du ett helhetsgrepp och blir ytterst ansvarig för driften av den operativa verksamheten och utveckling av den, men du ansvarar även för försäljning, produktion samt ekonomi- och resultatuppföljning. 

Du blir företagets mest synliga företrädare i publika sammanhang och rapporterar i din roll direkt till styrelse/ägare. Du kommer vara delaktig och drivande i våra affärer och affärsutveckling av de system vi levererar till befintliga och nya kunder. 

Vi erbjuder heltäckande kunskap inom installation och service för funktionskritiska installationer inom ventilation, kyla och automation för att ge våra kunder mervärde och konkurrenskraft. 

Då rollen innebär bredd i arbetsuppgifter av både strategisk och operativ karaktär kräver rollen en prestigelöshet och en affärsmässig och driven inställning. 

Till din hjälp har du 15 engagerade och kompetenta medarbetare med lång tradition i företaget. I rollen utgår du från vår verksamhet i Katrineholm men tjänsten innebär kortare resor inom regionen.

Kvalifikationer

Du har flera års erfarenhet från ledande position som innehållit framgångsrik kund- och affärsutveckling i kombination med ett engagerat ledarskap. Har du din erfarenhet från VVS – eller byggbranschen är det starkt meriterande. 

Du har ett stort intresse för entreprenörskap, är resultatdriven och har ett ekonomiskt tänkande samtidigt som du är ordningsam, strukturerad och kan omsätta strategi till handling. Vidare har du förmågan att motivera och entusiasmera samt skapa förtroende. 

Du är en lösningsorienterad person som är lyhörd och strukturerad, uthållig och stresstålig. Du är tillitsfull och en serviceinriktad driven lagspelare med helikopterperspektiv. Du får energi av att göra affärer, utveckla och förbättra verksamheten samt av att bidra till koncernens utveckling.

Ansökan

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ringa

Jan Hellström på Sententia Rekrytering & Konsult, 0706-150344 el maila på jan.hellstrom@sententia.se.

Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se senast den 16 maj.

Ansökningarna kommer att behandlas löpande, så vänta inte med din ansökan.