Vi söker nya medarbetare i flera olika roller

Projektledare fastighetsautomation med placering i Katrineholm

I rollen som Projektledare Automation är dina arbetsuppgifter bl.a. leverans av Automationslösningar, dokumentation, idrifttagning samt besiktning och ekonomiuppföljning. 

I tjänsten ingår även kontakt med underentreprenörer och inköp av material.

Servicetekniker inom fastighetstekniska installationer med placering i Katrineholm, Västerås och Krylbo

I rollen som servicetekniker jobbar du med, service- och underhåll samt mindre ombyggnationer av tekniska installationer med regelbundna serviceinsatser och ett proaktivt förhållningssätt som gör att de olika komponenterna upprätthåller rätt funktion och att driften i kundens anläggning optimeras.

Platschef för Vesam i Katrineholm

I rollen som platschef har du det övergripande ansvaret för ekonomi, medarbetare och deras utveckling och trivsel, utveckling av befintliga kunder samt rekrytering av nya kunder.

Elektriker för Ebes i Västerås

I rollen som elektriker kommer du att medverka i projekt samt att installera utrustning för nya och befintliga anläggningar för inomhusklimat. Att utföra service och reparationer ingår också i arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att du har någon typ av behörighet.

Styrelektriker för Ebes i Västerås

I rollen som Styr/automationselektriker jobbar du med installationer, driftsättning, samordning problemlösning mm. Du har vana från styr, regler och automation inom ventilation, kyla och värme.

Erfaren VVS-konstruktör med placering i Katrineholm, Västerås eller Krylbo

I rollen som VVS-konstruktör kommer du att ha huvudansvaret för Vesam gruppens alla konstruktioner av VVS lösningar.

Allmänt för samtliga roller

Är att ni kommer vara ansiktet utåt och ha kontakt med kunder, leverantörer samt konsulter. Därför lägger vi stor vikt vid din personlighet. Ni ska vara serviceinriktade, noggranna, lösningsorienterade, lyhörda, strukturerade och ha ett genuint teknikintresse.

Kunskapskrav

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning, vi värdesätter erfarenhet och branschkännedom.

B-körkort är ett krav.

Ansökan

Skicka din ansökan till info@vesam.se