Vi söker nu en VD till Ek´s Plåt & Vent-Service

Om tjänsten

Som VD får du med stor frihet och eget ansvar driva och utveckla ett redan framgångsrikt och välrenommerat företag med dess dotterbolag, Zmide i Krylbo AB, och den resa verksamheterna står inför. Idag är man ca 25 anställda på Ek´s Plåt & Vent-Service och ca 9 anställda på Zmide. I din roll tar du ett helhetsgrepp och blir ytterst ansvarig för driften av den operativa verksamheten och utveckling av den. Du ansvarar, så klart, även för försäljning, produktion samt ekonomi- och resultatuppföljning. Du blir företagets mest synliga företrädare i publika sammanhang och rapporterar i din roll direkt till en aktiv och delaktig styrelse/ägare. 

Du kommer vara drivande i våra affärer och affärsutveckling av det vi levererar till befintliga och nya kunder. Vi erbjuder våra kunder en heltäckande kunskap inom plåtarbeten samt ventilation vilket gör oss unika. Då rollen innebär bredd i arbetsuppgifter av både strategisk och operativ karaktär kräver rollen en jordnära och prestigelös affärsmässig och driven inställning. Till din hjälp har du ett 30-tal engagerade och kompetenta medarbetare med lång tradition i företaget. I rollen utgår du från vår verksamhet i Krylbo.

Kvalifikationer

Du har flera års erfarenhet från ledande position som innehållit framgångsrik kund- och affärsutveckling i kombination med ett engagerat ledarskap. Har du din erfarenhet från byggbranschen eller till och med från plåt och ventilation eller kanske från underleverantörs-branschen till densamma är det starkt meriterande. Som person är du en entreprenör, resultatdriven och har ett ekonomiskt tänkande samtidigt som du är ordningsam, strukturerad och kan omsätta strategi till handling. Vidare har du förmågan att motivera och entusiasmera samt skapa förtroende. Du är en lösningsorienterad person som är lyhörd och strukturerad, uthållig och stresstålig. Du är tillitsfull och en serviceinriktad driven lagspelare med helikopterperspektiv. Du får energi av att göra affärer, utveckla och förbättra verksamheten samt av att bidra till koncernens utveckling.

Ansökan

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ringa Jan Hellström på Sententia Rekrytering & Konsult, 0706–150344 el mejla på jan.hellstrom@sententia.se.

Du söker tjänsten via www.sententiarekrytering.se senast den 24 april. Ansökningarna kommer att behandlas löpande, så vänta inte med din ansökan.

VESAM
Vesam AB
‍556111-0080

Kungsgatan 10,
641 30, Katrineholm

0150-48 73 00
info@vesam.se

www.vesam.se
www.vesamgroupautomation.se
ELSERVICE
Elservice i Hallsberg AB
556352-2803

Kajsabacksvägen 7,
694 23, Hallsberg

0582-16570
info@elservice.se

www.elservice.se
EBES
Ebes Ventilation i Västerås AB
‍556729-0746

Gustavsviksgatan 8,
721 32, Västerås

021-12 05 00
info@ebes.se

www.ebes.se
www.vesamgroupautomation.se